1 2 3 4 5 6
1

Usluge - Čime se ja zapravo bavim

IZRADA WEB SAJTOVA
Web sajt je prozor Vaše kompanije ka svetu! Prvi utisak o njemu, posetioci stiču za tek par kratkih sekundi! Za tih nekoliko trenutaka, možete dobiti, ali i oterati, mušteriju. Vaša celokupna marketinška kampanja može zavisiti od tog prvog pogleda! Internet je medijum gde se, kao i, zapravo, u životu, prvi utisak izuzetno vrednuje. Potrebe privrednih i fizičkih subjekata su različite: od relativno jednostavnih, efektnih i modernih, prodajnih web sajtova, preko korporacijskih sajtova sa potpunim funkcionalnim sistemom za upravljanjem sadržaja (CMS), pa sve do višeslojnih e komerc web prezentacija, podržanih MySql bazama, koje povezuzju sve karike poslovanja, od dobavljača do krajnjeg potrošača. Koristim sve napredne tehnike za izradu modernih i dinamičnih web prezentacija. Pri izradi web sajta koristimo jezike kao što su HTML, PHP Java Script, CSS, Flash i mnoge druge.Za obradu fotografija tu su Photoshop, Ilustrator, i Macromedia Fireworks. U poslednje vreme sve je češća upotreba CMS-ova za izradu vaših web sajtova te iz tog razloga na raspolaganju vam stoje Joomla CMS, Wordpress, PHP-nuke... Za poslovanje kompanije i funkcionalnost i sortiranje vaših proizvoda na internetu putem vašeg web sajta nudimo vam mogućnost i izrada bazi podataka. (My SQL, Access)...

SEO Optimizacija
SEO(Search Engine Optimisation ili SEM Search Engine Marketing) je svakako jedan od najprofitabilnijih vidova Internet marketinga i prevodi se na naš jezik kao optimizacija web sajotva za pretraživace. Mnogi vlasnici a nažalost i sami projektanti web prezentacija cesto nemaju predstavu da tako nešto i postoji a kamoli da bi to moglo da donosi ogromne dobitke samoj kompaniji na domacoj Internet sceni. Naravno cast izuzecima i svima onima koji kompletnom predstavljanju Internet javnosti na domacoj sceni pristupaju veoma profesionalno i svesni su prisustva na tako znacajnom mediju. Pozicioniranje sajtova na web pretraživacima je upravo SEO i što je najcešca recenica koja se cuje u srpskom Internet marketingu. Popularizacijom(masovnom) same upotrebe Interneta koja moram da napomenem jeste dolaskom Facebook-a u srpske domove porasla je i upotreba Internet pretraživaca. Samim tim i vlasnicima web sajtova pogotovu ciji se promet ostvaruje putem nekog vida On-line ili e-bussines(popularno nazvano) poslovanja javila potreba za dobrim pozicioniranjem na pretraživacima. Naravno, sve to pod uslovom da su za te dobre pozicije vezane i dobro odabrane kljucne reci. Podrazumeva se da ce se svaki sajt pronaci na pretraživacima posle odredenog vremena ukoliko se pretraga vrši pod imenom sajta. SEO je ustvari pozicioniranje na pretraživacima za tacno ciljane i unapred planirane kljucne reci sve u cilju poboljšanja poslovanja. Na domacoj Internet sceni, pogotovu zato što je kompletna izrada web sajtova prepuštena jednoj osobi – najcešce, ne obraca se pažnja na SEO, a cesto i na neke druge oblasti iz procesu izrade web sajtova. Tacno se može prepoznati na prvi pogled sajta da li je web sajt uradjen profesionalno ili ne, ne samo time da li je on lep ili nije – to je stvar ukusa, vec po njegovoj organizaciji, po odabiru sadržaja, veoma cesto i pre pregleda po samom izboru domena.

REDIZAJN WEB SAJTOVA
Pre svega kada se odlučite da redizajnirate vaš sajt, svesni ste činjenice da vam nešto na njemu nije odgovaralo. Mnogo puta smo u prilici da naiđemo na potpuno "iskasapljene" sajtove koje je veoma teško redizajnirati a da ne dođe do velikih promena što u sadržini što u dizajnu. Često je lakše izraditi novi sajt, umesto gubiti vreme sa nečim što opet neće biti to što treba biti. Redizajn podrazumeva minimalne tj. delimične promene i aplikacije na sajtu, dok totalni dizajn podrazumeva novo rešenje. Novi dizajn Na samom početku redizajna bavimo se izborom najpribližnijeg dizajna i metodama prepravke sajta. Ukoliko imate već pripremljen šablon za vaš sajt, možemo ga uvrstiti u novi dizajn. Naš cilj je izrada što funkcionalnijeg sajta, sa promenama koje su realne i dobre za vaš sajt. U principu, redizajn uvek donosi boljitak sajtu, veći broj poseta, bolje poslovanje na internetu. Redizajn ima za cilj da ispravi sve greške i nedostatke starog sajta i novom sajtu da posebnu svežinu, privlačnost i autentičnost. Prepravka CMS-a Ako imate pokrenut Wordpress, Joomlu, portal i sl, možemo vam izraditi novi šablon (template) prema vašim potrebama. Takođe, ukoliko imate potrebu za promenama u header-u, footer-u, ili bilo kom drugom delu ovih sistema, spremni smo da vam olakšamo posao. U svakom slučaju, stojimo vam na usluzi za sve što vam je potrebno u vezidizajna sajta. Mnogi poznati sajtovi su upravo izrađeni na bazi CMS sistema koje smo napomenuli, na mnogima smo radili i usavršavali posao i tehniku prepravke. Podešavanje templejta ovih blog, CMS sistema nije jednostavno i zahteva pažljiv pristup svakom problemu ponaosob. Prepustite nam to zadovoljstvo da za vas uradimo nešto moderno i atraktivno kako bi smo zajedno uživali u lepoti jedne web prezentacije.

WEB MARKETING I DRUŠTVENE MREŽE
Društvene mreže, kao fenomen XXI veka, su u potpunosti izmenile način na koji ljudi međusobno komuniciraju (biraju partnere, čestitaju rođendane, upoznaju nove ljude...). Njihova popularnost se može jednostavno objasniti, ako se ima u vidu činjenica da se u savremenim uslovima koje karakteriše ubrzavanje tempa svakodnevnog života, komunikacija među ljudima svodi na razmenu brzih poruka. Najpopularnije društvene mreže današnjice su Facebook, Twitter i Google +... Njihov auditorijum se meri stotinama miliona korisnika širom sveta. Osim globalnih društvenih mreža koje beleže najveću populrnost, postoji veliki broj lokalnih ili nacionalnih društvenih mreža, ali i društvenih mreža u čijoj osnovi su specijalizovani sadržaji. Primer ovakvih društvenih mreža su Last.FM koja povezuje ljude sa sličnim muzičkim interesovanjima ili Linkedin koji je namenjen održavanju poslovnih kontakata. Prema istraživanjima američke kompanije Nielsen, 67% korisnika Interneta redovno posećuje društvene mreže. Zbog činjenice da društvene mreže pod svojim okriljem okupljaju ogromnu populaciju korisnika, ova forma virtuelnih zajednica na Internetu je postala izuzetno interesantna za kompanije svih veličina širom sveta u smislu sprovođenja raznovrsnih marketinških aktivnosti.